Bilim, Spor, Sanat, sosyal ve Kültürel Etkinlikler Alanı

Bilim, Spor, Sanat, sosyal ve Kültürel Etkinlikler Alanı

20.01.2022 186

Sene başında kurulan kulüplerimizde, yapılan toplum hizmeti çalışmalarında akran eğitiminden yararlanıldı.

Anadolu Mektebi projesi kapsamında Okulumuzda, Mehmet Akif Ersoy ve Yunus Emre'yi anlatan bir panel yapılmıştır. Bu panele, değişik illerde bu okumaları yapan öğrenciler misafirimiz oldu.

Oku-yorum projesi kapsamında, okulumuzdaki okuma grupları öğrencilerimizle danışman öğretmenlerimiz, okudukları kitapların tahlilini gerçekleştirdiler.

Mesleki eğitim kazanımları kapsamında, okulumuz yakınındaki camiye, lise ve ortaokul öğrencilerimizi birlikte Cuma namazında buluşturduk.

Geleneksel Türk el sanatlarından ebru sanatı çalışmalarımız başladı ve devam ediyor. Öğrencilerimiz bu kapsamda çeşitli ebruları yaparak hem öğreniyor hem de eğleniyor.

Zarafet okulu projesi kapsamında okulumuzda çok güzel çalışmalara ima atılmaya devam ediliyor. Bu ay öğrencilerimiz, ayet hadis ve güzel sözlerin yer aldığı yazıları, öğretmenlerimize hediye ettiler.

Din öğretimi genel müdürlüğü tarafından düzenlenen, Anadolu İmam Hatip Liseleri arası Genç Nida Kur'an'ı Güzel okuma ve Hafızlık yarışması, okulumuzun ev sahipliğinde Müftülük konferans salonunda yapıldı.

Okulumuzda, Kardeşlik paylaşmaktır isimli bilgi yarışması düzenlendi. İki kardeş okulumuzun öğrencileri arasında karma gruplar oluşturuldu ve bilgi yarışması yapıldı.

Balıkesir ve ilçelerinde yapılan sportif müsabakalarda okulumuz birçok derece elde etti. Bilek güreşinde ilde 1. ve  2.'liği okulumuz öğrencileri elde etti. Aynı şekilde karatede ortaokulda 2 ve 3.'lüğü yine okulumuz öğrencileri kazanmıştır.

20-01-202220-01-202220-01-202220-01-202220-01-202220-01-202220-01-2022