Erasmus+ Öğrenme Programı Kapsamında Misafirlerimizi Ağırladık

23.05.2023 107

2022-1-RO01-KA121-SCH-000065545 numaralı grup aktiviteleri için Erasmus+ öğrenme programı kapsamında okulumuzda ağırladığımız Romanya'nın Ploiesti şehrindeki Şcoala Gimnazială „Sfânta Vineri” Municipiul Ploiești okulundan gelen 10 öğrenci ve 2 öğretmen ile, kültür temalı faaliyetlerimiz 15-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirildi. Proje koordinatörü okulumuz İngilizce öğretmeni Sevinç Aytaş'ın koordinatörlüğünde şehrimizin ve ülkemizin kültürünü tanıtmak amacıyla İzmir (Meryem Ana-Efes-Şirince-Kuşadası) gezisi, Balıkesir şehir turu kapsamında Çinidem Sanat Atölyesinde çini atölyesi ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Dijital Gençlik merkezine ziyaret, ebru atölyesi, bocce ve floor curling turnuvası, hazine avı oyunu, yemek pişirme atölyesi ve Körfez (Zeus Altarı-Hasanboğuldu-Tahtakuşlar Müzesi-Cunda-Şeytan Sofrası) turu gerçekleştirildi. Ev sahipliğimiz esnadında emekleri geçen okulumuz İngilizce Öğretmeni Meltem Aktaş ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Filiz Özel başta olmak üzere okul müdürümüz Nebahat Altıntaş Çete ve tüm okul personelimize ve Rumen arkadaşlarına eşlik eden öğrencilerimiz Afra İmren, Elif Sude Sarı, Vildan Acar ve Fatma Betül Üğüden başta olmak üzere tüm öğrencilerimize gösterdikleri örnek misafirperverlik için teşekkür ediyoruz.