OCAK AYI İLE ETWİNNİNG

OCAK AYI İLE ETWİNNİNG "MATH IS LOVE" PROJEMİZİN ETKİNLİKLERİNE BAŞLADIK

Ocak ayı ile etwinning "Math Is Love" projemizin etkinliklerine başladık. Öncelikli olarak velilerimizden projemiz ile ilgili izin belgelerini aldık. Öğrencilerimiz ile zoom üzerinden düzenli toplantılar gerçekleştirerek ocak ayı boyunca yapacağımız etkinlikler hakkında bilgilendirmelerimizi yaptık. Güvenlik ve gizliliğe önem verdiğimiz için öğrencilerimiz kendilerine avatarlar oluşturdular ve bu avatarlarını twinspace profillerine de yüklediler. Proje öğrencilerinin birbirlerini tanımaları için avatarlarını kullanarak kendilerini tanıtan "Çizgi Roman"  oluşturdular. Diğer okulların oluşturdukları çizgi romanları da inceleyerek tanışma etkinliklerimizi tamamladık. Canva programı kullanılarak öğrenciler projemiz için logolar hazırladılar ve anket uygulayarak projemizin logosu seçildi.

Çizgi roman linki

Çizgi Roman internet sayfasına gömme linki

10.02.2021 188

10-02-202110-02-202110-02-202110-02-202110-02-2021