ÖĞRENCİLERİMİZ HAZIRLADIKLARI

ÖĞRENCİLERİMİZ HAZIRLADIKLARI "DÜNYA DİLİ TÜRKÇE" PANELİNİ GENÇLİK MERKEZİNDE ARKADAŞLARIYLA PAYLAŞTILAR

04.11.2021 251

2021 yılı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından "Yunus Emre ve Türkçe Yılı" olarak ilan edilmiş ve "Dünya Dili Türkçe" adıyla yurt içinde ve dışında etkinlikler düzenlenmesine karar verilmiştir.
Bu kapsamda Balıkesir Birleşmiş Milletler 75. Yıl Gençlik Merkezi yürütücülüğünde Şule Yüksel Şenler İmam Hatip Lisesiyle beraber "Türkçeyi Arayanlar" projesi hazırlandı. Bu bağlamda Ali Fuat Başgil'in ''Türkçe Meselesi'' Nihad Sami Banarlı'nın ise ''Türkçenin Sırları'' adlı eserleri öğrencilerimiz tarafından okunarak paneller hazırlandı. Öğrencilerimiz hazırladıkları bu panelleri Gençlik merkezinde yapılan programla arkadaşlarıyla paylaştılar. Programda emeği geçen Eslem AKBAŞ, Büşra GÜNEŞ, Hatice Kübra PEHLİVAN, Erva CEYHAN, Sümeyye AFŞAR adlı öğrencilerimize teşekkür ederiz.

04-11-202104-11-202104-11-202104-11-2021