OKUYORUM ve BİGEP Projeleri kapsamında Ortaokul Öğrencilerimiz Yazar

OKUYORUM ve BİGEP Projeleri kapsamında Ortaokul Öğrencilerimiz Yazar "Hasan Öğretmen" ile buluştular

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün başlatmış olduğu Oku-Yorum Projesi kapsamında ortaokul öğretmenlerimiz Ayten Özdemir ve Ümran Özenç öğrencileri ile birlikte Öğretmen - Yazar Hasan Başdemir 'in "Yol Arkadaşım" ve " Yol Arkadaşım Bayram Şekeri" adlı kitaplarını okudular. Yazar ile yapılan söyleşide öğrencilerimiz yazara hem kitapları hakkında merak ettiklerini sordular  hem de yazarlık ve yazma süreci ile ilgili bilgi aldılar. Öğrenciler soruları ile yazarımızı da mutlu ettiler.Öğrencilerimize söyleşi  sırasında kütüphanesi yetersiz olan okullara kütüphaneler kurduğunu anlatan Hasan Öğretmen'e öğrencilerimiz  kitap bağışı sözünü de verdiler. Etkinliğimize katılan Yazar Hasan Başdemir 'e, öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

16.04.2021 1829

16-04-202116-04-202116-04-202116-04-2021