ŞULE'DE MESLEK TANITIM GÜNLERİ DEVAM EDİYOR!

ŞULE'DE MESLEK TANITIM GÜNLERİ DEVAM EDİYOR!

Okulumuzda her yıl düzenlenen meslek tanıtım günleri 2020-2021 eğitim öğretim döneminde, 18-22 Ocak 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

1. Dönemin son haftasını öğrencilerimiz dolu dolu geçirecekler.

18-22 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek etkinliğe birbirinden değerli meslek grupları katılacak. Çalışmanın ilk günün de değerli Din Öğretimi Genel Müdürümüz Sayın Nazif Yılmaz'a ev sahipliği yapıyoruz. Hafta boyunca her gün ilimizden, farklı illerden ve yurt dışından birbirinden değerli misafirlerimiz öğrencilerimizle bir araya gelecektir.

Tıp, ilahiyat, diş hekimliği, hukuk, özel eğitim öğretmenliği, fizyoterapist, eczacılık, psikoloji, siyaset bilimi ve kamu yönetimi, İngilizce öğretmenliği, elektrik ve elektronik mühendisliği alanında birbirinden değerli katılımcılarımızı ağırlayacağız. Heyecanla öğrencilerimizle meslek gruplarının buluşmasını bekliyoruz. Çalışmamızda okul psikolojik danışmanlarımız Kübra Bayırlı ve Numan Arslan moderatörlük yapacaklar. Çalışmada emeği geçen, değerli katılımcılarımıza, Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüze, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, idarecilerimize ve öğretmenlerimize teşekkürü borç biliyoruz.

17.01.2021 1368

17-01-202117-01-2021